Om mig

Monica Lindgren

✓ Aukt. Hudterapeut (CIDESCO)
✓ Reg. Naturläkare (SNLF)
✓ Cert. Näringsterapeut
✓ Hippocrates Health Institute ambassadör

Om mig:
Min mission är att sprida medvetenhet och kunskap om vår egen kropp och hälsa och ge stöd och åtgärder hur vi går tillväga till att leva ett friskare liv!

Som naturläkare vägleder jag hur vi kan stärka och stötta vår självregenererande och självläkande kropp med livsstilsförändringar. Hur vi kan förebygga sjukdom och lidande, hur vi kan förse vår kropp med rätt byggnadsmaterial.

Mitt namn är Monica. Född och uppvuxen i Stockholm. 
1984 utbildade jag mig till hudterapeut på privatskolan Beauty Therapist School på Tegnergatan i Sthlm. 
Under 90 talet då jag drev en hudvårdssalong såg jag en förändring hos en del kunder; de var mer sjuka, överviktiga, åt skadliga mediciner.
2007 kom ett brev till min salong där det stod; ”utbilda dig till Naturläkare.” Det kände jag direkt var min mission på jorden! Jag satte fart och utbildade mig till näringsterapeut & örtterapeut. Samt läste basmedicin. 
2010 blev jag registrerad Naturläkare i Svenska Naturläkarföreningen (SNLF) 

Jag hade under 90 talet fått 2 söner. En av dem hade haft hemska kramper och svimmat dagligen från 8 månader till ca 3 års ålder. Det tog mig 4 år innan jag kopplade ihop det med de injektioner (”vacciner”) jag tillåtit sprutats in i hans kropp.
Under en zonterapiutbildning jag gick, fick jag höra via vår lärare om ”vacciners” biverkningar. Då förstod jag vad min sons kramper och svimningar berodde på.
Jag är sedan dess total motståndare till att injicera oss människor med ”vacciner”. Det är en av historiens stora lögner.

Under 2000 talet knöt jag ihop hudvården med näringsmedicinen och hälsa/sjukdomar.

2009 besökte jag Okinawa i Japan, och sökte upp byn Ogimi Village där jag visste många 100 åringar levde friska. Jag hade turen att träffa Ushi Okushima, 108, år och hennes familj. Jag blev inbjuden i deras hem. 5 generationer kvinnor var där med mig denna dag.

Under 2000 talet har jag upplevt, både bland kunder och klienter och hos nära och kära, hur de skadats av farliga medikamenter från sjukvården. Deras liv har förstörts och förkortats. 

Jag älskar att vara på hälsohem. Jag har varit flera ggr på Masesgården och Tallmogården. Jag har varit på Hippocrates Health Institute, idag Hippocrates Wellness, i Florida, 7 år i rad, på deras 3 weeks Life Transformation program. Sammanlagt 21 veckor = 5 månader och 1 vecka av total detox och uppbyggnad av hela mig/min kropp/mina celler!
Jag fortsätter att åka till Hippocrates Wellness så fort jag har möjlighet, om så bara för några dagar!
Jag är stolt ambassadör för detta fantastiska hälsoparadis!

Jag inspirerar läkare att åka med mig dit på Dr Days för att lära sig om livsstilen och få in den till sin praktik och för sina patienter och familjemedlemmar. 

Jag vill inspirera till hälsosam livsstil. Att människor har ansvar om sin hälsa och en tro på sin egna livskraft. Jag vill bidra till att förändra sjukvården till frisk-vård. Förändra framtiden till naturens lagar, så som det alltid varit tänkt.
Jag brinner för Longevity! Att leva frisk, länge!
I Okinawa, Japan finns ett ordspråk: ”vid 70 är du barn, vid 80 är du ung, och om du vid 90 blir inbjuden till himlen så säg: stick härifrån och kom tillbaka när jag är 100”.

Tack till min mamma och pappa som inspirerat mig till mina val för hälsa. Och min mormor som på 1940 talet åkte på vilohem.
Tack Ingeborg!

Mina utbildningar:

2021  Cert. Global sisterhood facilitator

2015  Spa utbildning Kerstin Florian, Sthlm

2014 – ff   IFM, Functional medicine konferenser

2013 – 2020  7 gånger på 3 weeks Life Transformation program; Hippocrates Health Institute/ Hippocrates Wellness, Florida.  

2012  Certifierad handledare i sorgbearbetning

2010  Medicinsk yogainstruktör

2010  Registrerad i svenska naturläkarförbundet (SNLF)

2010  Grand hotell Spa, Sthlm, Raison Detre´, 6 veckor spautbildning

2007-2009  Näring & örtterapeut, Sthlm

2008  Basmedicin 40 p

2006  Rödakorskunskap

2005   Hjärt-lungräddningskurs

2004  Indisk Champissageterapeut

1999  Zonterapeut, Axelsons, Sthlm

1994-1995  Boca Raton Institute, USA, Certificate of Completion Cosmetologist

1988  Mikrobiologi och hygien

1988  Farmakologi och sjukdomslära

1984-2008  Kanebo/Sensai massageutbildningar samt återförsäljare

1984  Cidesco-auktoriserad hudterapeut, Sthlm

1984  Beauty Therapist School, Sthlm

Kontakta mig på telefon: 070-728 82 55 eller fyll i kontaktformuläret och din önskan, så kontaktar jag dig.
Vänligen, Monica Lindgren