Analyser & Tester

Fettsyra analys​

Blodprov i fingret; BalanceTest. Bara 1 av 20 är i balans. Balansera med balance vegan algolja.
Blodtestet visar förhållandet mellan de essentiella fettsyrorna omega-6 och omega-3. Båda är essentiella för livsviktiga funktioner i våra kroppar. Problemet är den obalans mellan dessa fettsyror som har skapats på grund av förändringar i vår kost under de senaste åren. För mycket omega-6 i din kost och kropp skapar obalans. För lite intag av de viktiga omega-3-fettsyrorna EPA och DHA, skapar obalans. Med hjälp av BalanceTestet kan du enkelt testa din fettsyrebalans. Är du i obalans så kan du enkelt justera detta genom BalanceProdukterna och på så sätt uppnå en optimal balans mellan omega-6 och omega-3.
Se video
endast blodprovpaket: 995:-
2 blodprovspaket (före och efter balansering) och 6 månaders kur med vegan olja: ca 4600:-
 

 

Hårmineralanalys​​

Har du problem med trötthet, sötsug, stress, nedstämdhet, värk, PMS, svullen mage? Dessa tillstånd kan bero på obalanser i din kropp. Håret kan avslöja varför du mår som du gör! Hårmineralanalys består av en vävnadsbiopsi som visar kroppens långsiktiga metaboliska aktivitet på cellnivå.
En hårmineralanlys kan ge dig viktiga svar om:
Kroppens mineral och näringsstatus
Ämnesomsättningstyp
Dina stressnivåer
Tungmetaller och toxiciteter
Läs mer här: https://traceelements.com
utan genomgång av analyssvar: 1650:-
med genomgång: 2150:-

 

Gentest

Svabb saliv. DNA Health/Gentest, ingår: 
Lipid metabolism, Methylation, Detoxification, Inflammation, Oxidative stress, Bone health, Insulin sensitivity, Food responsiveness.
Våra genetiska förutsättningar styr inte vårt öde utan vi kan påverka hur generna uttrycker sig med hjälp av rätt livsstil och rätt näring. Genom att ta reda på vilka genetiska förutsättningar vi bär på har vi också möjlighet att göra något åt det genetiska arvet. DNA-analyser används inom flera områden idag; släktforskning, kriminalvården, läkemedels och bioteknikforskning. Dna-analyser är också ett utmärkt verktyg för de som arbetar med näring, hälsa, förebyggande av sjukdom för att kunna optimera hälsan hos klienter. DNA-analyser öppnar upp för läkare och terapeuter att bättre skräddarsy en behandling som är mer träffsäker och effektiv.
225 euro + 17 euro frakt.

Labrix; Hormon och neurotransmittortest​

NeuroHormone Complete Plus; (Saliv + urin)
Serotonin, GABA, Dopamin, Epinephrine, Norepinephrine, Glutamate, Glycine, Histamine, Phenethylamine, Estrone, Estradiol, Estriol, Progesteron, Testosteron, DHEA, Cortisol x 4, Creatinine.
4900:-

Dold födoämnesallergitest

ImuPro Complete; dold födoämnesallergitest; (blodprov) Endast test-kit. Kostnad för min genomgång tillkommer. ImuPro Complete analyserar 270 födoämnen och tillsatser (inklusive de 90 som ingår i ImuPro Basic). Förutom de vanliga formerna av kött, fisk, grönsaker, frukt, spannmål och mjölk samt alternativ till dem, analyseras ett stort antal kryddor, förtjocknings- och konserveringsmedel samt drycker så som te, kaffe och vin.
4950:-

 

Organic acid

Urintest. Urinmetaboliter för energiproduktion, neurotransmittorer, B-vitamin nivåer, avgiftning, inflammation, svamp, mag/tarm bakterie. 
350 euro + 17 euro frakt.

Helblodsanalys

RBC red blood cell mineral test.
Toxic metals, mercury testing, mineral testing.
275 euro + 17 euro frakt.

Aminosyratest

Blodprov i fingret. Mäter aminosyror.
370 euro + 17 euro frakt.